26 oktober 2011

Bye bye Wijn en Spijslokaal


Door mij werd het "Wijn en spijslokaal", bij het station Bilthoven toch wel beschouwd als het prettigste restaurant van het dorp. Natuurlijk is dat een kwestie van smaak, maar de inrichting vond ik bijzonder aangenaam en gezellig. Gelukkig hadden Roos en ik er de laatste maanden een paar keer gegeten toen er toch nog heel onverwachts een eind aan de pret bleek te zijn gekomen. We gingen langs om te reserveren voor die zaterdagavond maar dat bleek niet mogelijk, ook niet voor een andere zaterdagavond, want het was die avond de laatste keer. En inderdaad een dag later hingen deze plakkaten voor de ramen waarin de klanten werden bedankt.
De laatste keer dat we er hebben gegeten was op een heel warme zaterdagavond. We hadden gewandeld en kwamen aan in korte broek en wandeltenue. Ik geneerde me een beetje om naar binnen te gaan maar Roos drong (gelukkig!) aan. Ik vroeg of het goed was in deze kledij en dat was geen probleem. We hebben toen op het terras genoten van wat later bleek "de laatste keer" te zijn geweest, althans aldaar.
Naar ik vrees komt het restaurant ook niet terug op een andere lokatie want nu werd aangekondigd dat de inventaris wordt geveild.
Bedankt management en jammer dat jullie weg moesten vanwege de renovatie van het station Bilthoven. Dus na de Griek nu ook dit fijne restaurant pleitte.
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

Azgrut zei

We hebben de Biltse Hoek nog. :)

11Science zei

Ja zeun, dat is waar. Ook een fijn restaurant waar we als gezin vaak hebben gegeten. Over dat restaurant zal ik ook een Bloggie schrijven vanwege een tweetal bijzonder prettige, klantvriendelijke acties aldaar. Bedankt voor je reactie.