02 augustus 2018

Terug bij FIOM

Voor de winkel van Jan de Groot.
Bolletje heeft ons gesmaakt
Om 7 uur ben ik opgestaan om naar de slagerij te gaan. Ik wilde lekker beleg inslaan voor de lunch met Mariska en voor het bereiden van Fuhrmannskost van die lekkere Duitse bloedworst inslaan. Bij de bakker een paar broodjes ook voor de lunch.
Ik zat alweer vroeg aan het ontbijt; de tas was ingepakt; ik haalde met gemak de bus van 8.25 naar Aachen en die sloot aan op bus 44 en die weer op de Intercity naar den Bosch. Marisca had meer problemen maar kwam op zeker moment ook aanzetten.
Onderweg had ik al met haar geappt en het voorstel gedaan om even bij FIOM langs te gaan om verslag te doen van hoe het ons het afgelopen jaar was vergaan. Tot onze verrassing was Fred aanwezig en had hij een uurtje later zelfs wat tijd voor ons. Maar eerst op een pleintje de lunch genoten; heerlijk die Duitse broodjes en dat vleesbeleg; vooral de leverworst smaakte Mariska prima.
Het brilletje van Frans Schubert
Fred nam alle tijd voor ons en had duidelijk behoefte aan feedback op het gebied van wat er zoal speelt in de sociale ruimte waar het de donoren en donorkinderen betreft. Het gesprek had dus duidelijk een meerwaarde; hij vroeg of wij nog eens langs wilden komen en dan na eerst een afspraak te hebben gemaakt. Dat gaat er vast van komen!
Zoals dat hoort hebben we bij Jan de Groot de originele Bossche bol genoten en elkaar de oren van het hoofd gepraat; was heel genoeglijk en voor ons beiden van grote waarde.
Roos stuurde me nog wat appjes o.a. met een foto van het brilletje van Schubert. De dames waren op aanraden van Jantine naar het Museum der Musik geweest.

Geen opmerkingen: