12 augustus 2018

Ben m'n groep kwijt

Vandaag hebben we met de wandelgroep van Loopend Vuurtje gewandeld in de buurt van Arnhem, door het park Sonsbeek. Gezellig weerzien en leuke kennismaking met de mensen die overwegen om ook mee te gaan met het overwinteringsprogramma in Calpe en de Algarve.
Voor mij zou het van korte duur zijn. Gezellig een stuk opgelopen en met deze en gene wat gesproken. Maar ik moest even een sanitaire stop maken en toen ik weer aan wilde sluiten bij de groep zag ik die eigenlijk niet meer, althans de mensen waarvan ik dacht dat het de groep was bleken anderen te zijn. Het was wel bij een groot etablisement maar er was helemaal niemand in de tuin, noch op het terras. Tegen een stel mensen dat daar ook maar aan het eigen boterhammetje zat te knagen zei ik nog toen ik maar weer op zoek ging naar de groep: "ik ben m'n groep kwijt". Ik ben op zoek gegaan en ben uiteindelijk ook maar mijn boterhammetje daar gaan opknagen en toen maar naar huis gegaan.
Naar achteraf bleek zat de groep aan de voorkant van het gebouw waar wel activiteit was. Nou ja, heb toch gewandeld maar het was wel wonderlijk.

Geen opmerkingen: