16 januari 2016

Membrillo in Wageningen

Fantastische sortering in kaas hebben ze daar bij
't Zuivelhoekje in Wageningen
Gisteravond bereikten we tot onze niet geringe teleurstelling de laatste plaats; dat was ons bij de laatste gelegenheid in dit établisement eveneens gebeurd maar toen hebben we dat later ruimschoots goed gemaakt. Dus vol goede moed keken we uit naar hedenavond.
Eerst maar eens de halte voor de bus naar Wageningen opgezocht; Roos moet morgenochtend naar Bunnik voor een wandelafspraak met haar Albanië-wandelgroep. Met die bus ook naar Wageningen gegaan en daar weer wat rondgelopen. Eerst naar de molen waar we wat kochten bij de neef van Huib die daar al jaren op zaterdag in de winkel werkt. Er was markt in het centrum; een gezellig plein vol kraampjes. Bij een tweedehandskledingzaak heeft Roos zelfs nog e.e.a. gekocht en ik een paar boeken. En natuurlijk die fantastische kaaswinkel aldaar. Ik hield mij in, zoals ik al weken doe en kocht niets. Roos kocht een stukje bergkaas en zag toen tot haar grote vreugd "membrillo" liggen; kweeperengelei waar ze dol op is en kocht twee stukken.
Daarna terug naar het hotel en nog wat muziek geluisterd tot het diner. En na het diner opnieuw bridgen; verliep opnieuw desastreus; ik vrees dat Venray er wel bij in zal schieten; mijn enthousiasme voor bridgeweekend begint in ieder geval stevig te bekoelen. Eén keer in de week op de club vind ik voorlopig wel voldoende.

Geen opmerkingen: