11 september 2015

Weinig meer te bloggen

Veertien jaar na die terroristische aanval op de twin towers loop ik te zeuren over dat ik "niks" meer heb te vertellen omdat ik het wat rustiger aan ben gaan doen. Ik kan toch moeilijk elke dag gaan melden wat ik nu weer in mijn huis heb gereinigd - op zich overigens wel heel bijzonder, heb ik tot heden verdraaid weinig gedaan - of wat ik heb gekookt. Want dat zijn naast mijn wandelingetjte in de buurt eigenlijk wel de dingen waar ik mijn dag mee vul.
Vandaag was het trouwens wel weer heel erg lekker weer; weeronline meldde een 10, en terecht. Nadat we naar de markt waren geweest en hadden geluncht zijn we dan ook naar het zonneveldje van de fitness gegaan. Bij het weggaan vroeg een van de trainers of het klopte dat hij me niet in "de zaal" had gezien; dat klopte inderdaad; lekker zonnen vinden we wel zo prettig.
Roos vertelde mij onderweg op de fiets dat ze iemand had gesproken wier echtgenoot na 42 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt nu met pensioen was gestuurd en zich echt "afgedankt" voelde, de vloek van de pensionering. Ik heb zo te doen met degenen die daar onder lijden.
Ik heb inderdaad vandaag helemaal niets bijzonders of meldenswaardigs gedaan maar ben daar best tevreden mee. Toch brood gebakken, prei en bonen ingevroren voor de wintervoorraad, nog twee uur gewandeld in het Houdringhebos. Dat is toch een welbestede dag. Maar ja, niet echt interessant om over te bloggen.

Geen opmerkingen: