19 februari 2014

Waar bent u gestoken?

Kent u dat mopje van die dame die bij de dokter komt vanwege een wespensteek die geweldig zeer doet. De dokter wil natuurlijk de plek waar het insect haar heeft gebeten bekijken en vraagt: "Waar bent u gebeten mevrouw?", waarop de dame verontwaardigd reageert: "dat gaat u niks aan!". De dokter dringt natuurlijk verbaasd aan en dan bekent de dame beschaamd: "Bij de Lidl".
Toen ik deze mop voor het eerst hoorde moest ik ontzettend lachen; ook wel met enig begrip want bij winkels als de Lidl en Aldi wil je toch liever niet "gezien worden".
Nou was ik een paar weken geleden bij Lien op bezoek en zij serveerde een lekker knapperig koekje bij de thee: "van de Lidl", sprak zij met een gezicht van jij maakt me niks. Ze kocht wel meer bij de Lidl en was daar zeer content over. En die week heb ik vervolgens perssinaasappelen en tarwebloem gekocht bij de Lidl, ach waarom ook niet. De kwaliteit was prima. En gisteren zag ik een pak melk bij Roos in de koelkast van een merk dat ik nooit eerder had gezien en het was heerlijke melk; smaakte net zo goed als de biologische volle melk van AH en die is nauwelijks te onderscheiden van de heerlijke verse melk van boerderij Boom en Bosch.
Dus vandaag weer naar de Lidl; lekker dichtbij, merkwaardig voordelig net als Dirk vd Broek en goede kwaliteit, althans goed van smaak.

Geen opmerkingen: