27 december 2012

Met Dekker naar Berlijn

Afgelopen (kerst)dagen hebben we een Bridgereis gemaakt met Dekker Bridge naar Berlijn. De reis en alle entourage werd verzorgd door van der Valk tours; zo waren de verzamelplaatsen in de van der Valk hotels van de Bilt, onze eigen opstapplaats en verder in Apeldoorn en Hengelo. We verbleven in Hotel Brandenburg, een van der Valk hotel in de buurt van Berlijn.

We zijn zojuist om 20.00 uur geland in de Bilt en ik zit nog heerlijk na te genieten van het geheel. De heenreis vond ik overigens "helemaal niks". Van die vreselijke kerstliedjes en een busreis waar geen eind aan kwam voor m'n gevoel. Verder niets dan positiefs! We hebben heerlijk gebridged (werden zelfs eerste in het eindklassement) en ontzettend genoten van de verschillende excursies die binnen de reis waren besloten; daarover de komende tijd ongetwijfeld een aantal Weblogs.
Het gezelschap bestond niet alleen uit bridgers maar vooral ook uit mensen die lekker met de kerstdagen van Berlijn wilden genieten. In "no time" ontstond er cohesie binnen de groep en daar waar we op de heenweg een beetje om elkaar heen draaiden was de terugreis, waarvan het gezoem van de draaiende wielen nog een beetje door m'n hoofd gaat, geanimeerd en hebben we gezellig zitten kletsen terwijl op de achtergrond van die heerlijke jaren zestig muziek ten gehore werd gebracht.

De apotheose vond ik toch wel het diner dansant van gisteravond; we hebben heerlijk gegeten en vooral heel gezellig gedanst ook al kunnen we daar helemaal niks van. Misschien toch maar eens naar een cursus "stijldansen" (har har).

Geen opmerkingen: