13 december 2011

Gijs is 1 jaar geworden!


Wat vliegt de tijd; alweer 1 jaar oud onze kleine Gijs. Op naar den Haag met z'n tweetjes. Roos had een fraai zilveren kleinood dat ze eigenlijk ter gelegenheid van de geboorte had willen geven maar dan nu, een jaartje later. Ouderwets als ik ben had ik natuurlijk een voorleesboek als geschenk; beetje voorbarig want hij kan nog niet eens praten. Ik ben van plan om hem boekjes te blijven geven en voor te blijven lezen totdat hij me "opa boekje" gaat noemen of geen belangstelling meer heeft. Dat ik ouderwets ben zal ie weten!
Het zilveren poesje achter de kinderwagen. Geschenk ter
gelegenheid van Gijs' eerste verjaardag.
Van Arja en Walter had hij een pratende garage gekregen met een pratende auto en allerlei sensortjes zodat de garage precies kon vertellen wat er allemaal gebeurde. Ongelooflijk wat er tegenwoordig in kinderspeelgoed is verwerkt aan electronica. Wat ik daarvan vind laat ik hier in het midden.
Roos en ik zaten dat moderne speelgoed met verbazing aan te kijken; Gijs ook overigens. Het was een heel gezellige kinderverjaardag met taart en aandacht voor het menneke. Na de koffie gingen we nog even "de stad in", naar het Mauritshuis. Altijd weer genieten van die Vermeers en Rembrandts die daar hangen en "de stier van Potter" niet te vergeten. 
's Avonds naar de bridgeclub waar Roos de foto's van de verjaardag nog even liet zien aan de dame van de koffie die vorig jaar vrijwel op de zelfde datum oma werd van een kleinzoon en altijd belangstellend vraagt hoe het gaat. Schept een band!

2 opmerkingen:

Roos zei

Gek Eef, ik krijg de foto van de drie mannen niet te zien. Kun je iets vinden in je blog waardoor dat komt?
Roos

Anoniem zei

Leuke foto!

B