25 oktober 2019

Theo heeft genoeg voedsel

De Rijn komt hier ons land binnen
Ik zat er een beetje over in of Theo wel goed voorzien was.Voor de zekerheid maakte ik van het vleesmengsel van gisteravond een bonenschotel voor Theo en ging die langs brengen. Hij was gelukkig thuis. Tot mijn verbazing bleek hij nog veel te hebben staan van wat ik hem eerder had gegeven. Ik vroor dan ook maar een deel van de bonenschotel voor hem in en ging snel naar huis; vandaag gaan Roos en ik naar Millingen om opnieuw een weekend te gaan bridgen.
Toch wel lekker hoor die korte vakanties gewoon in NL en dan 's-avonds bridgen; bevalt ons goed. Met de trein naar Nijmegen en met bus 80 door naar Millingen; waren we beiden niet eerder geweest. We checkten in bij het hotel en gingen vervolgens de omgeving verkennen. Een korte wandeling over de dijk richting Duitsland en weer terug. Imposant die enorme rivier, de Rijn met al die scheepvaart.
Om vijf uur de kennismaking met de groep bridgers en de bridge leiding; die kenden wij nog van een weekend in Valkenburg.
Om kwart voor zes aan het diner en om half acht achter de kaarten. Het ging erg goed en we werden derde. Steef vertelde dat we tot vlak voor het eind zelfs tweede hadden gestaan.

Geen opmerkingen: