08 oktober 2019

Allemachtig wat zwaar

Gezellig bij café Moeke
Vandaag zouden we aan onze week Polen beginnen; eerst naar Wroclaw en dan donderdag (vandaag dus) door naar Krakau om bij Martijn op bezoek te gaan dat weekend. Het zou een tikkeltje anders verlopen; Martijn belde me vorige week toen ik in Rotterdam naar de musea was geweest; hij had opwindend nieuws; een sollicitatie hing in de lucht en niet om de hoek; hij moest hoogstwaarschijnlijk juist deze donderdag, vandaag dus op sollicitatiebezoek en dat zou wel enkele dagen in beslag nemen. Daarmee kwam onze doorreis naar Krakau in ieder geval onder druk te staan; wat nu? Helemaal afzeggen? toch maar naar Wroclaw, het voormalige Breslau en dan een nieuwe terugreis boeken. Bleek niet te gaan; moesten we twee dagen langer blijven, nou vooruit maar dan maar voor 1 dag en een nieuwe terugreis geboekt.
Maar vanmorgen kwam ik er maar eerlijk voor uit dat ik er feitelijk helemaal geen zin in had; ik heb helemaal niks met Polen als Martijn er niet is; heb ik daar niks te zoeken. Dus hebben we het hele reisje maar over laten waaien. Van opluchting liep ik gewoon over van energie.
Dus, vanmorgen weer naar Sportcity voor de Pilatesles van Debbie. Was ik er vorige week afgekomen met spierpijn gedurende drie dagen, daar verwachtte ik voor vandaag weer een stevige exercitie; en die kregen we. Deze keer met de elastieken, tubes genoemd. Dat belooft weer wat voor morgen.
Toch wel een beetje katterig om zo'n reisje te laten schieten.Daarom stelde ik voor om lekker uit eten te gaan; werd café Moeke in Hollandse Rading. Was bere-gezellig.

Geen opmerkingen: