30 juni 2019

Naaldwijks narratief en barbecue

Vandaag waren we in Naaldwijk voor de foto expositie die door Nathalie is verzorgd. Net als vorig jaar was het keurig voor elkaar. Het thema was het narratief, het verhaal dat het kunstwerk, de foto oproept bij de toeschouwer. Dat was bij sommige werken niet zo voor de hand liggend. Nathalie leidde ons rond langs de verschillende werken die afkomstig waren van meerdere kunstenaars en natuurlijk ook veel werk van haar zelf. Leuk om te zien en bijzonder om bij stil te staan.
Ik ga door toedoen van Nathalie toch anders naar kunst kijken dan voorheen. Ook bekijk ik nu kunst waar ik vroeger niet veel van moest weten (moderne kunst meestal) met meer aandacht en probeer er iets bij te denken. Lukt me vaak niet, maar ik geef het wel steeds meer de gelegenheid; leuk proces!
Toen we uitgekeken waren liepen we naar Honselersdijk; we waren uitgenodigd door Mieke, Nathalies moeder om te komen barbecuen. Was heel gezellig om haar en Ron weer te ontmoeten; we borrelden wat alvorens we met z'n zessen aan tafel gingen; ook Kees, de vriend van Nathalie was van de partij.
Kees moest nog helemaal terug naar Groningen; na afloop van gezellige barbecue bracht Ron ons alledrie naar het station Schiedam; Kees reed met ons mee naar Utrecht en we spraken over zijn nieuwe baan en de toekomst. Leuk om hem wat beter te leren kennen. We spraken af dat we elkaar weer eens gaan ontmoeten in Groningen. 

Geen opmerkingen: