26 mei 2019

Zelfs de benen

Hugo kwam gisteravond onverwacht langs; hij was bij de slager aan het werk geweest en kwam even bij zijn oude vader langs. Was heel gezellig zo met z'n tweetjes en later schoof ook Roos aan en dronken we een glaasje.
Hugo vertelde enthousiast over zijn nieuwe baan en legde uit waar hij zoal mee bezig is. Leuke nieuwe fase in zijn carrière. Ik had hem die morgen vroeg al een boek overhandigd waar ik zelf veel baat bij had gehad toen ik bij de Orde project management moest gaan doen. Daarom had ik voor hem een exemplaar aangeschaft via boekwinkeltjes,nl.
Natuurlijk spraken we ook over fitness en training. Hugo gaf me een paar goede aanwijzingen en die heb ik vandaag in de praktijk gebracht. Trainde ik eigenlijk alleen maar de armspieren omdat ik met wandelen de beenspieren wel genoeg dacht te belasten daar heb ik vandaag alle apparaten gebruikt dus ook de apparaten voor de beenspieren en vooral ook de buikspieren. Daarna was ik moe maar wel voldaan. Ik ging na afloop even bij Roos langs om me te wegen en tot mijn verbazing woog ik nog slechts 80,7 kg. Heb ik direct aan Mariska geëpt. Het is ontzettend leuk; wij stimuleren elkaar; heb ik met broer Jan ook geprobeerd maar dat is niet gelukt. Nu wel want Mariska valt ook af als een speer!

Geen opmerkingen: