19 mei 2019

Duncan heeft gewonnen!

Onderweg nog een selfie naar Roos ge-ept.
Ik heb even geluisterd zojuist waarmee hij nou wel gewonnen zou hebben. Van Mariska begreep ik dat "onze" kandidaat Duncan heette en na Mark Padmore moest ik vanavond natuurlijk naar Duncan luisteren.
Ook heb ik even gekeken naar de vroegere prijswinnaars; ik wist nog dat er ooit iemand had gewonnen met "een beetje", dat was niet Corry Brokken zoals ik dacht maar Teddy Scholten.
Maar ook "Teach in" heeft gewonnen met het lied Ding-a-Dong en dat wist ik, naast "een beetje" mij nog te herinneren.
Eerlijk gezegd wist ik niet eens dat het Euro Songfestival nog steeds bestond; al 64 jaar begrijp ik.
Nou ja, vanmorgen lekker uitgebreid ontbeten met z'n tweetjes en daarna ben ik lekker aan de wandel gegaan. Het was windstil maar ook volmaakt stil in het bos; ik hoorde slechts het zingen van de vogels en misschien heel in de verte het lichte suizen van verkeer, maar dat kan ook verbeelding zijn geweest; geen "sport"vliegtuigjes van vliegveld Hilversum, zelfs geen verkeersvliegtuigen, maar ook nauwelijks mede-wandelaars.
Ik begon bij Den Dolder en liep uiteindelijk naar Hollandse Radingh; ging me vooral om m'n linkervoet uit te testen. De wandeling was slechts 13 km en ik voelde geen centje pijn aan die voet; test goed doorstaan gelukkig. Volgende week maar verder kijken.
Andijvie stamppot gemaakt van andijvie uit de moestuin van Theo met uitgebakken speklap van Veldvarkens; was heerlijk; beetje veul; kan er wel drie dagen van eten. Nu ik aan de lijn ben eet ik zo weinig; buurvrouw profiteert daar van; als ik wat over houd vraag ik of zij er raad mee weet en meestal is dat het geval.

2 opmerkingen:

Roos zei

NB: je laat zorgvuldig na te melden wat je van Duncan vond haha

11Science zei

Ik heb precies aangegeven wat ik ervan vond.