31 maart 2018

Bubbles & Blessings

Bubbles & Blessings. Dat wordt gezellig!
Marjorie en Hugo gaan binnenkort trouwen; niet met een enorm festijn gepaard, nauwelijks meer dan de officiële plechtigheid zelf en heel eenvoudig op de fiets. Wel in het stadhuis van De Bilt/Bilthoven, Hugo's oude woonstede. Marjorie heeft mij officieel gevraagd of ik haar getuige wil zijn bij de plechtigheid en daar voel ik mij eerlijk gezegd nogal vereerd bij; het is uiteindelijk het eerste officiële huwelijk van een van mijn kids. Peter zal namens zijn broer getuige zijn.
Eigenlijk vond ik het wel wat kaal; slechts "even tekenen" en dat zou het dan zijn. Peter belde mij op met de vraag of ik een "speech wilde doen", oftewel een toespraakje zou willen houden en dan wel bij de koffie. Verder vroeg hij me wat ik dacht aan te trekken. Eigenlijk had ik vanwege het geringe officiële karakter van de gebeurtenis zoals me dat aanvankelijk was voorgespiegeld gewoon casual willen gaan, maar op de vraag van Peter antwoordde ik: "maar natuurlijk wil ik ook best wel in pak met stropdas komen". Dat vond Peter wel een leuk idee want dan kon hij zelf ook weer eens zijn nette pak aantrekken. Van het een kwam het ander. Toen ik hoorde dat er "koffie na" zou zijn wilde ik dat ook als vader wel verder ter hand nemen. Via de Biltse Hoek werd het Bubbles & Blessings naar Roos' voorstel en hebben we daar ook een lunch aan gekoppeld en tot slot ook nog een verrassing namelijk de bruidssuite van het B&B onderdeel dat Bubbles ook heeft.
Om e.e.a. af te stemmen heb ik Marjorie en Hugo gebeld of zij het allemaal een goed idee vonden en dat was gezien hun enthousiaste reacties zeker het geval.
's-Middags heb ik nog een wandelingetje gemaakt en samen met Roos nog wat gedronken op het terras van Bubbles & Blessings; ontzettend leuke plek. Komt helemaal goed de 16e!

Geen opmerkingen: