05 december 2021

Een genoeglijk telefoontje met Asbjörn

Asbjörn en Laura met hun lievelingshonden

 Zat alweer een tijdje in de pen om met elkaar te video chatten en dat is er deze zondagmorgen van gekomen. Maar eerst een ontzettend leuke verrassing bij het openen van de deur. Bij ons op de trap was op alle verdiepingen Sinterklaas langs geweest en had er chocoladeletters achter gelaten. Ik heb direct een bedankbrief opgehangen namens Roos en mij. Ik heb wel zo'n vermoeden wie de goede gevers zijn geweest en vind het een ontzettend lief gebaar. Het schept toch best een band om met z'n allen op een trap te wonen zoals dat in Amsterdam wordt genoemd.
Maar uiteindelijk ook het telefoongesprek; video lukte niet; mijn WiFi verbinding is daar niet sterk genoeg voor, maar praten kunnen we alledrie uitstekend, vooral Asbjörn en ik kunnen er wat van. We hebben weer lekker bijgekletst. Zijn geliefde Laura kon niet van de partij zijn; zij lag met Covid uit te zieken in bed. Maar met z'n drieën hadden we al genoeg te praten.
Roos en ik voelen ons toch wel gezegend met zo veel jonge mensen in onze nabijheid. Gisteren Douwe, vandaag Asbjörn en morgen Martijn en Margot. Nog niet zo lang geleden ook Peter en Jessica. We boffen maar.
Daarna hebben Roos en ik een lekkere wandeling gemaakt in het bekende bos.

Geen opmerkingen: