19 februari 2019

Tot slot Casa Miguel

Alweer delaatste dag van Marieke's bezoek aan ons in Calpe. Rustig opgestaan; als iedere morgen eerst broodjes halen bij het bakkertje en een kopje koffie aldaar. Na het ontbijt gingen we op stap richting Moirara; de kustlijn is hier zo prachtig met het blauwe heldere zeewater op de kalkrotsen. Bij het strandje van Benissa wat gedronken in het zonnetje en weer terug gesukkeld naar het appartement. Marieke pakte haar spullen bij elkaar en Roos hing even de was op die we tijdens de wandeling hadden laten draaien. Alles moet schoon; voor ons zit "Calpe" er ook bijna op. Morgen een stevige wandeling en donderdag: "Adios".
We namen de bus van 14.00 uur naar de stad om ten afscheid lekker te gaan lunchen bij Casa Miguel. Als altijd werden we hartelijk begroet door de baas zelf. Het was niet druk meer en het kabaal viel ook reuze mee. We lieten het ons goed smaken en praatten weer over van alles. Het waren wel drie heerlijke volle dagen met genoeglijke gesprekken en fijne wandelingen!
Na de lunch gingen we nog even op een bankje in de zon zitten in het centrum van Calpe bij het oude kerkje. Toen de blaas mij daartoe dwong zochten we onze weg via een kroegje met toilet naar het busstation. De bus naar Benidorm kwam keurig op tijd en daar ging Marieke; we zwaaiden haar uit.
Roos en ik liepen via de boulevard terug naar ons appartement.

Geen opmerkingen: