13 februari 2019

Op stap met Rafa

Met z'n lange haren leek hij wel op Rembrandt
Vorig jaar was Rafa onze vaste wandelgids; een professional, Spaans en uitstekend Engels sprekend. We hadden met hem een fijne wandelervaring. Dit jaar was hij niet betrokken bij de activiteiten van Loopend Vuurtje. Met zeven van de "oude garde" hebben we vandaag op eigen gelegenheid gebruik gemaakt van Rafa's gids organisatie, bestaande uit niet veel meer dan Rafa zelf. Martine had dit gecoƶrdineerd en met Rafa geregeld.
Om 9.00 uur volgens afspraak verzamelden we ons bij Imanis voor. En ja hoor, toen Roos en ik aangewandeld kwamen stond hij daar met zijn karakteristieke haardos en strak in wandeltenue. Vorige week hadden we hem al ontmoet en vandaar gingen we "los".
Hij had een fantastische wandelervaring voor ons in petto. Waar het precies was weet ik echt niet, maar we liepen door een fantastisch berglandschap met z'n achten. Als een echte berggeit repte Rafa zich van voor naar achter en hield alles in de gaten. Hier en daar vond ik het best eng eerlijk gezegd. Ik schaafde mijn been en liep heel wat krassen op. Maar mooi was het!!

Geen opmerkingen: