16 februari 2019

Callosa en Altea

Vandaag heeft het AOW team een huzarenstukje gefixt; de groep is inmiddels aangegroeid tot een kleine twintig man. Rien en consorten hebben desondanks een programma bedacht waaraan iedereen kan deelnemen. Een deel van het vervoer gaat met het bekende treintje vanuit Calpe CS.
De geoefende wandelaars van de oude garde gingen met de bus en René naar Callosa en maakten daar een fijne, niet al te zware bergwandeling die terug voerde naar Callosa. De nieuwe groep ging intussen met Ria met gebruikmaking van het treintje alvast naar Altea waar we uiteindelijk weer met zń allen bijeen kwamen voor deelname aan het paella feest aldaar. Toen we de feesttent met onze grote groep betraden hoorde je het geroezemoes al van verre; de tent zat bomvol met wachtenden op de paella. Voor ons was geen plaats meer in deze herberg. Rien gooide het programma om en uiteindelijk ging een deel met ons eigen groepsbusje terug naar Calpe via het Russische kerkje en de rest ging met Ria mee naar het treinstationnetje en met de trein naar Calpe CS en verder met de bus naar Esmeralda.
Ik had inmiddels Roos even gebeld en afgesproken dat we nog iets zouden gaan drinken bij Imanis. En daar zat ze al toen ik aan kwam. We hebben er uiteindelijk niet alleen iets gedronken maar ook lekker gegeten!
's-Avonds hebben we nog wat bridgeles gegeven aan Jeanine. Was een leuke dag.

Geen opmerkingen: