28 augustus 2016

Twee hotel ontbijtjes

Fantastisch mooie kamer(s), met balkon in Hotel Hessenhof
Zullen we bij bezoek aan Winterberg in de toekomst
gaan overnachten! Een aanrader.

Gek hoor; werden vanmorgen wakker in het ene hotel en hebben daar lekker ontbeten om vervolgens onze spullen op te halen in het andere hotel en de tassen in te pakken. We gingen nog wat van de koffie drinken en wat broodjes smeren voor onderweg in de Flixbus. En natuurlijk moesten we afrekenen voor de niet genoten "gunst" van het slapen in de dreunende herrie van een disco. Mocht u lezer ooit naar Winterberg gaan ga dan niet naar het hotel "Muve In" op donderdag t/m zaterdag want dan komt er van slapen weinig.
Met de rugzakken gingen we weer terug naar Hotel Hessenhof met de prachtige kamer en hebben nog maar een keer een douche genomenl het was nu echt op z'n heetst. Om elf uur moesten we de kamer uit en gingen we op het plein op een bankje zitten in de schaduw.
Op het opstappunt voor de Flixbus stond een klein busje waarmee we naar Bödefeld gingen met totaal 4 personen en daarna met de grote Flixbus die in Meschede nog een paar mensen oppikte en vervolgens naar Dortmund en Essen reed voor de grote meute van mensen voor NL.
Keurig op tijd kwamen we in Utrecht. Roos had zin om de vakantie af te sluiten met een ijsje en een wandelingetje door het landgoed Sandwijck. Daarna nog lekker thee gedronken in de tuin tot het te koud werd om buiten te zitten.

1 opmerking:

Roos zei

Hotel Muhve In; Hotel Hessenhof