06 maart 2021

Weer een huis vol!

De dametjes achter de piano

 Keurig op de afgesproken tijd kwamen ze aangetuft; Mariska, Gideon met hun dochtertjes Lieva en Guusje. Voor Gideon was het de eerste keer dat hij hier was; de drie dames waren hier al eens vlak nadat Roos hier was neergestreken. Lieva en Guusje zaten dan ook direct op de piano te pielen; onweerstaanbaar voor kinderen. En ach, wij volwassenen gingen aan tafel met de taart en koffie. Gezellig zo met z'n allen. Roos liet het huis zien aan Gideon; de meisjes gingen in de sportkamer van Roos lekker spelen en ruimden alles weer voorbeeldig, keurig op! Ze kregen dan ook de complimenten van Roos.
Ook even in de tuin spelen en met klompen aan; hilarisch gezicht zo'n kleien kraai op volwassen klompen.
Guusje op klompen

Thee, koffie, een fruitdrankje en toen aan de nassi. De visjes vielen minder in de smaak helaas; had ik moeten weten; zal ik een volgende keer aan bezoek voorleggen. Margot vond het onlangs wel heel lekker, maar Gideon noch Mariska kon het waarderen. Gewoon terug in het restant van de nassi voor een volgende keer.
Met de drang van de avondklok gingen ze weer bijtijds terug naar Brabant. Was een gezellige dag geweest. Op de valreep vroeg Guusje mij nog of ik misschien worst had. Toevallig had ik in de koelkast van Roos nog een stuk droge worst zien liggen, dus snel een paar stukjes afgesneden en daar ging de kleine boef.

Geen opmerkingen: