20 maart 2021

Restaurant 't Trefpunt in Schoorl

't Trefpunt in Schoorl

 Zeker 45 jaar geleden ontmoette ik mijn grootouders van Elven hier in Schoorl; ik was hier samen met Lien en zag de twee ouden van dagen aan de wandel. Opa nodigde ons uit om bij dit restaurant te lunchen; het werd een zalm salade. 

Voor mijn gevoel was dit nu de tweede keer dat ik bij dit restaurant iets bestelde; dat was afgelopen woensdag toen ik hier met broer Henk aan de wandel was; doen we ieder jaar, niet meer dan één keer per jaar zeggen we altijd lachend tegen elkaar: "je moet elkaar niet gaan vervelen", is ons motto. Vorig jaar hadden we bij het frietkotje om de hoek van het restaurant al een bijzonder smakelijk frietje gescoord en dat wilden we weer. Zodoende merkten we dat dit frietkotje bij het genoemd restaurant hoorde, want je moest bij het restaurant bestellen. Een allervriendelijkste jonge vrouw hielp ons en binnen de kortst mogelijke tijd zaten we op het zelfde bankje als vorig jaar van deze vette, zoute en knapperige lekkernij te genieten! 

Dat was dus restaurant 't Trefpunt in Corona tijd. Een volgende keer ga ik daar toch echt eens naar binnen om een zalmsalade te eten, bij voorkeur met een kleinkind om de geschiedenis te doen herhalen. Ben nu zelf een oude van dagen nietwaar.

Geen opmerkingen: