03 augustus 2015

Gezandstraald

Omgewaaide boom
Vandaag hebben we mijn voorstel uitgevoerd: naar het strand via de Waterleidingduinen. Met de trein van 8.59 naar Utrecht, Amsterdam en door naar Heemstede Aerdenhout; met bus 80 naar de Waterleidingduinen waar ik een toegangskaart voor bezit. Prachtig gebied met veel damherten en duinen met vanzelfsprekend veel waterpartijen vanwege de drinkwaterbereiding. We kwamen vrijwel niemand tegen. Met behulp van een kaart en de GPS wandelden we door de duinen. Er waren tijdens de zomerstorm van vorige week nogal wat bomen ontworteld. Het heeft wel heel vreselijk gewaaid.We spraken nog over het kunststukje dat de twee piloten van Transavia hebben geleverd toen ze middenin  die storm terecht kwamen en vooral over de rare reakties van sommige passagiers.
Uiteindelijk kwamen we bij het strand aan zoals we hadden gepland; naaktstrand zoals we al gehoopt hadden. Maar er stond opnieuw een vrij krachtige wind die het zand tegen ons aan blies; ik zat te knarsen van het zand en het probeerde ook in m'n ogen te kruipen. Evenals de meeste andere naaktzonners hielden we het na een uurtje wel voor gezien en liepen we via het strand en wadend door de pierenbadjes naar Zandvoort. Was een heerlijk stranddagje geweest.
Roos waadt door het water
In Utrecht zagen we de nieuwe vrijgegeven fase van het station Utrecht CS; de hal was enorm uitgebreid en zag er prachtig uit. Lekker harinkie gescoord bij de Volendammer en door naar Bilthoven. Ik ging nog even naar de fitness en heb daar mijn programma afgewerkt en naar de sauna. Bij het douchen zag ik gewoon het zand liggen dat van m'n lijf werd gespoeld. Nog even lekker buiten gelegen en gekletst met de daar aanwezigen. Naar huis, lekker gegeten en een paar bloggies geschreven.

Geen opmerkingen: