27 april 2021

Nee, geen trein

Alles keurig opvouwen

 Voor vandaag had ik ook een wandeling gepland met Roos; een rondje Bathmen. Voor de grap zou ik heel vroeg met de trein gaan en eerst naar Wijhe komen; konden we samen ontbijten. Zonder wekker werd ik wakker om 5 voor vijf en arriveerde op tijd op station Bilthoven, d.w.z. iets voor zessen zodat ik de eerste trein kon halen. Echter, die reed vandaag niet vanwege de verjaardag van "onze vorst". Wist ik veel, kennelijk zaterdagdienst. In ieder geval lag ik 20 minuten later weer in bed en sliep heerlijk in; kennelijk had ik die slaap nodig want bij nader inzien was ik best moe. Ik appte natuurlijk naar Roos die nog lekker lag te slapen.
Uiteindelijk ben ik wat huishoudelijke werkzaamheden gaan verrichten; was opgevouwen, de winterkleren verwisseld met de zomerkleren. M'n linnenkast annex kledingkast ziet er keurig uit.
Maar zo tegen vieren vond ik het toch wel weer tijd om de benen te strekken en heb ik, met controle door Komoot een volledig 3tje gelopen van ruim 12 kilometer. Thuis gekomen een smakelijke spinaziemaaltijd in elkaar gezet en gesmuld. 

1 opmerking:

R. Burg zei

En Roos heeft in haar eentje het rondje Bathmen gedaan, 14 km schoon aan de haak. Een heel aardig rondje met een paar prachtige gedeeltes, bos en open land.