01 november 2013

Sportcity bevalt me steeds beter

Dat gedoe met die apparaten bij de sportschool vond ik eigenlijk maar niks; vooral 'szomers kon ik me er maar slecht toe zetten om actief aan de gang te gaan. Totdat we het zonnen ontdekten. Bij de sauna is een terreintje met ligstoelen waar je heerlijk in je blote welgedaanheid in het zonnetje kunt liggen en dat doen wij graag.
De sauna vond ik sowieso een prettig onderdeel van de sportschool; ik ging wel eens na het wandelen alleen maar even in de sauna en liet de apparaten links liggen. Lekker relaxen en je voelt je zo schoon na dat zweten en douchen, zeker in de zomer.
En nu sinds kort heb ik ook de smaak van het zwemmen te pakken. Onze sportcity zit onder het zelfde dak als het zwembad Brandenburg en die hebben een dealtje gesloten. Op bepaalde uren kun je als lid van Sportcity ook gebruik maken van het zwembad. En ik hield niet van zwemmen dacht ik. Nou, dat is dus onzin; ik zwem nu gewoon iedere keer als ik in de sportschool ben; gewoon een half uurtje als dat zo uitkomt. En ik voel nu al dat het erg goed is voor m'n rugspieren; ik ga er gewoon beter van rechtop lopen terwijl ik al zo lang ik me kan heugen altijd gebogen liep.
Straks ben ik net zo'n fanatiek gebruiker van de sportschool als zoon Hugo!

Geen opmerkingen: