20 juni 2013

Leuk zo'n jong gezin

Gijs op de nek bij z'n
vader Walter
Gezellig weer op bezoek geweest bij Walter en Arja en de (klein)kinderen. Wat gaat dat toch snel met die kleintjes; Gijs zag ik voor het laatst bij mijn verjaardag, 5 weken geleden. Hij kon al weer een stuk beter praten; ik kon hem prima verstaan. Opa Boekje is nu toch definitief mijn naam geworden, aldus Gijs; hij heeft ook zoveel opa's. Natuurlijk had ik ook weer een boekje voor hem meegenomen: een tijdschrift van de Vogelbescherming met tal van natuurfoto's; daar is hij gek op aldus z'n moeder. Verder had ik voor elk van de kleinkinderen een paar sokjes, gebreid door Albanese dames daar hoog in de bergen.
Gijs wist verdraaid goed duidelijk te maken dat hij "damespaard" wilde. Leuk hoor, doet een opa goed! En lekker echt te paard op de schouders van vader Walter. Zo ontzettend leuk zo'n jong gezin. Evi lekker op m'n schoot; een lieve lach-baby die maar zelden huilt; niet dat dat erg zou zijn, maar ik heb haar inderdaad nog nooit horen huilen; ze staat vrolijk in het leven zal ik maar zeggen. Arja is dol met haar en rolt met haar over de grond.
Arja maakt de kleine Evi aan 't lachen

In de prach-tig opge-knapte tuin achter hun huis gezellig koffie gedronken en nog een boterham gegeten en weer met de tram en trein naar huis. Fijne dag geweest! Dankjewel kinderen.

Geen opmerkingen: