27 april 2022

Komoot weet raad

 


We wilden eigenlijk even over de kindermarkt op de Hessenweg lopen. Op weg daar naar toe kwamen we buurman tegen met kinderwagen met baby Sophie; hij wist ons te vertellen dat er helemaal geen markt was maar dat hij had begrepen dat er een grote happening was bij het gemeentehuis. Dus gingen we weer terug en pakten onze rugzakken; Roos ging naar Wijhe en ik ging aan de wandel. We namen afscheid.
Ik nam de fiets en reed naar het station; ik had helemaal niet op de tijd gelet; wilde eigenlijk beginnen op station Soest Zuid om naar Maarn te lopen, maar liet het van de tijd dat ik op het station zou zijn aankomen. Nou, dat was op het hele uur, dus zou ik een kwartier moeten wachten. Daar heb ik een broertje dood aan dus stapte ik in en bedacht dat Amersfoort - Hollandsche Radingh wel weer eens aardig zou zijn en dat Komoot maar een track moest bedenken en zo geschied. Uiteindelijk maakte dit voortreffelijk wandelhulpje een alleraardigste track die voor een deel zelfs over voor mij onbekende paden liep. Makkelijk hoor.
Onderweg, bij het Koos Vorrinkhuis kwam ik nog een echtpaar tegen waarmee ik aan de praat kwam; zij hadden het wandelen als genoegen leren kennen tijdens de Corona maanden en waren nu het Trekvogelpad aan het lopen. Ik adviseerde hen ook om Komoot te gaan gebruiken. Nu bleek de man van het echtpaar deze app al bij het fietsen te gebruiken. Veel mensen zijn er bekend mee merk ik de laatste tijd. Erg handig. 

Geen opmerkingen: