12 januari 2013

Veenmosrietland en Bach

Vliegende roerdomp. Van Internet geplukt
Vandaag weer heerlijk gewerkt met de werkgroep Kwadijkse Vlot. Samen met Roos met Adriaan meegereden vanaf Station Amstel. We waren er al om half tien; keihard gewerkt; eerst bij de polder Vurige Staart om het werk van de vorige keer af te maken. Dat was nog een heel stuk. Zo tegen een uur of elf had iedereen toch wel trek in koffie en ja hoor, daar kwam het groene autootje van Henk aangereden met koffie. Vervolgens naar een andere plek bij de ringvaart; een vliegende roerdomp kwam ons storen tot ieders genoegen. Het was prachtig werkweer. Zo tegen half drie was het werk geklaard en reden we terug naar Amsterdam. Aangekomen bij station Amstel spraken Adriaan en ik af om zondag (morgen dus) weer vogels te gaan kijken bij de Oostvaardersplassen.
Ik kwam doodmoe thuis, maar na een warme douche en lekker eten zat ik zo innig tevreden in m'n flatje; kopje koffie erbij, prachtige muziek, de Cantates van Bach zachtjes op de achtergrond. Dan verbindt natuur en muziek je voor je gevoel zo heerlijk met het universum.
En dan vanavond nog 24 spellen bridge ook met Hans en partner die we hebben leren kennen bij het bridgen tijdens de kerst bij Berlijn. Gezellig!
Een warm gevoel doortrok mij en dat heb ik van me af geschreven in deze Weblog.

Geen opmerkingen: