05 december 2019

Sinterklaas

Helemaal niet aan gedacht dat het vandaag Sinterklaas zou zijn. Heb er ook onderweg niets van gemerkt. Ik had aangeboden om vandaag Camille naar het LUMC te brengen; zij heeft nog geen weet van de loop van de treinen en bovendien scheelt het de meereiskorting.
Het was redelijk weer en we konden pas laat terecht in het LUMC; het bezoekuur begint pas om 14.00 uur. Dus alle tijd om eerst een stuk te gaan wandelen. Ik nam bus 31 naar de Universiteit en vanaf daar lekker wandelen naar Lunetten. Camille was nog helemaal niet klaar om te vertrekken en ach, waarom zouden we ons haasten. Ik was dan wel half en half van plan om naar den Haag te gaan en het Mesdag museum te bezoeken, maar dat kan ook een andere keer.
Lekker piano gespeeld en uiteindelijk met de trein naar het LUMC. Ik ging uiteraard even mee om Marjorie te begroeten. Zij lag daar opgewekt in bed; het gaat best goed met haar been; ze kan het meer en meer bewegen. Ze werd verplaatst naar de gipskamer; even later kregen we een WhatsApp bericht dat we best langs mochten komen daar om te zien wat er gebeurde. Het kostte nogal moeite om de gipskamer te vinden ondanks dat alles verdraaid goed is aangegeven in het LUMC.
Met grote zorg en zorgvuldigheid werd haar been ingezwachteld; was mooi om te zien. De operatiewond ziet er inmiddels behoorlijk rustig uit gelukkig. Het gaat de goede kant op!
Ik wilde het niet te laat maken en liet de dames achter; Camille zou terug gaan met Hugo die uiteraard na zijn werk op bezoek gaat.
Ik had gelukkig wat staan om te eten; was behoorlijk moe. Maar 's-avonds nog behoorlijk goed gebridged met Roos.

Geen opmerkingen: