18 december 2019

Het leek ineens een stuk groter?!

De winkelstraat van Wijhe met molen
Vandaag opnieuw naar Wijhe met Roos voor een ontmoeting met de verkopers van het huis dat Roos daar gekocht heeft. Met de trein van 9.00 uur naar Zwolle en verder naar Wijhe. We liepen door het dorp en waren er weer helemaal enthousiast over. Het was er echt stil, nauwelijks auto's  in de hoofdstraat, leuke winkels en natuurlijk de molen. Het wijkje was weer snel gevonden en we maakten kennis met de vrouw des huizes; meneer moest vanmorgen werken.
Lekker aan de koffie en wat heen en weer gepraat. Roos pakte haar schrift met vragen erbij en die werd uitgebreid besproken.
Gewapend met een meetlint bekeek ze waar de vleugel geplaatst moest worden. Die moet natuurlijk direct op de juiste plek gezet worden door de verhuizers. We liepen natuurlijk het hele huis weer door en beiden hadden we het idee dat het een stuk groter was dan in ons geheugen. Geen tegenvaller dus.
Roos meet de dingen
Nog een kop koffie en we namen opgewekt afscheid met een "tot ziens op 30 december", want dan vindt de overdracht plaats.
Vervolgens naar de sportschool waar Roos lid van gaat worden per 1 februari. Niet te geloven maar als potentieel nieuwe deelnemer krijg je daar een hele maand gratis proefmaand! Een grote sportschool met een veelheid aan toestellen en allemaal spik en span. Ook Pilates groepslessen, maar dat had Roos al lang gezien op de website. Toen ondernamen we de terugreis. Lekker relaxed met de Intercity naar Utrecht. Was een gezellig dagje geweest.

Geen opmerkingen: