28 augustus 2017

Naar de notaris

Evi tussen ons in in het bos
Vandaag opnieuw naar de notaris; dit keer samen met Arja. Ze had drie kinderen meegenomen; om 10.57 kwam ze met het drietal en een bolderwagen uit de trein gerold en om 11.00 uur zaten we bij de notaris; die keek niet op van ons kinderrijke gezelschap. Keurig werd de overeenkomst in duidelijke bewoordingen nogmaals uitgelegd en door ons beiden getekend.
Daarna het wat informelere deel; naar het bos voor een wandeling. De kinderen vonden het heerlijk in het bos; dwars door het struweel op zoek naar paddestoelen; dennenappels, takken; ze genoten ervan; ik kreeg weer een beetje het Strabrecht gevoel; het stimuleren van natuurbeleving door kinderen.
Ooit trok Joke van deze boom alle bladeren
van de enige tak. Was een kleine35 jaar geleden
We gingen ook nog even langs ons oude huis in de Hoflaan: "daar is mamma geboren Evi", zei Arja; het maakte indruk. We vroegen toestemming om even door de tuin om het huis te lopen; leuk om weer op het bekende terrein te zijn; was wel een stuk netter geworden allemaal.
En toen door naar "Bubbles en Blessings", het ontzettend gezellige restaurantje bij de Kwinkelier. Voor de kinderen een ijsje en Arja, Roos en ik een lekkere sandwich.
Daarna brachten we de schare naar het station; van Arja kreeg ik later nog per Whatsapp een paar foto's van onderweg in de trein en vooral van de totaal versleten Sjoerd die met z'n twee jaartjes wakker was gebleven; hij lag opgerold in de bolderkar als de bekende roos te slapen.

Sjoerd naast z'n opa bij Bubbles en Blessings
Aan de klets met m'n kleindochter Evi

Geen opmerkingen: