Recept geleverd door Hugo
Ingrediënten:
2 Prei
1 grote winterpeen
6 middelgrote half-kruimige aardappels
1,25 l vis bouillon
200 ml Créme Fraiche
30-40 gram boter
450-500 gram zalmfilet
15 gram verse Dille
Snijd de prei smalle plakjes en bak deze zachtjes voor ca. 7-8 minuten in een diepe pan.
Snijd de wortel in blokjes.
Snijd de aardappels in blokjes van ca. 1cm.
Maak de visbouillon klaar.
Wanneer de prei zachtjes is voeg je de aardappelblokjes, wortel en bouillon toe aan de pan en laat je deze ca. 10 minuten zachtjes koken totdat de aardappels vork-gaar zijn.
Snijd de zalm in blokjes van ca. 2 cm
Voeg de Zalmblokjes en de Créme Fraiche toe en kook deze zachtjes mee voor ca. 3-4 minuten.
Snijd de Dille fijn en voeg deze toe. Kook nog 1 minuutje.
Voeg zout en peper toe naar smaak.
Eet smakelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten