05 januari 2011

Heel dierbaar



Ik liet u al een foto zien van 29 december 1999 toen ik met Dick en Hugo op de Venen was. En het jaar erop met beide zonen heerlijk gans zitten eten. En als u de hele Blog hebt gevolg dan blijkt wel hoe dierbaar die Hoge Venen mij zijn. Inderdaad, de Hoge Venen en het Hulshorster zand zijn mijn "places to be". 
Hier samen met Hugo, toen nog een knul van een jaar of 15 en inmiddels een vent van 26; de tijd vliegt. Vorig jaar hadden we afgesproken om die 29e nog een keer te herhalen. Moeten we volgend jaar maar eens doen, samen met Peter en Dick!

Posted by Picasa

1 opmerking:

Richard Moretsoo zei

Ja, dat waren altijd weer ruige en spannende avonturen met de boys. Als wandelende sneeuwpoppen liepen we over de vlakten. Je hebt de afgelopen 29 december een kans voorbij laten gaan, want er lag me toch weer een berg sneeuw daar! Momenteel is de pret weer even voorbij, want met de huidige dooi-inval valt er nu op de Haut Fagnes nauwelijks te lopen. De dikke en al ingeklonken lagen van de afgelopen weken vormen nu een spekgladde en keiharde bobbelige ijslaag met daarop een laagje smeltwater, waarvan de laatste en gevaarlijke resten de dooi nog zeker een week zullen weerstaan. Maar komende maanden komt er vast en zeker weer een mooi pak sneeuw en dan sta ik klaar voor je bezoek.