01 oktober 2023

Op naar Papendrecht

 

De eenjarige kleinzoon Marijn

We werden rond 14.00 uur verwacht bij de viering van de eerste verjaardag van Marijn, zoon van Peter en Jessica, broertje van Joris. Het was mooi weer en ik stelde Roos voor om zoveel mogelijk wandelen in de heenreis te stoppen. En zo gingen we bijtijds via het bos op weg naar station Bilthoven en met de trein naar Dordrecht. Daar wandelden we door de stad naar de haven en namen de pont naar Papendrecht. Daarvandaan was het nog een fikse wandeling naar de andere kant van Papendrecht waar zoonlief et al tegenwoordig woonachtig is.
Het was dan wel 1 oktober maar zulk prachtig warm weer dat de hele verjaardagsbijeenkomst buiten gevierd kon worden. Leuk om het kleine grut weer te zien en om de ouders van Jessica weer te ontmoeten. Ik sprak nog wat met een jong stel dat in mijn buurt zat over hun werkzaamheden en zat met beide kleinzonen wat te haffelen.
Na enige tijd was het weer tijd om op te stappen en nu gingen we via de andere kant terug, eerst wandelen naar station Sliedrecht Baanhoek en via Geldermalsen en Utrecht naar huis. We waren  zo moe dat we uiteindelijk het klokje bijna rond hebben geslapen.

Geen opmerkingen: