Omelet van 1 ganzenei |
Toen ik vertrok was de sneeuw verdwenen; ik moest behoorlijk hard fietsen om op tijd bij de trein te zijn, maar uiteraard lukte dat. Het verbaast me altijd weer dat die Intercity uit Roosendaal - de andere kant van het land nietwaar - vrijwel altijd precies op tijd arriveert om me naar Zwolle te brengen en daar komt dan ook keurig op tijd de Intercity naar Utrecht, een enkele keer met vertraging, maar dat mag de pret niet drukken. Dus op tijd weer in Bilthoven en de wandeling door het bos naar huis. Lekker om weer in de flat te zijn.
Schillen van ganzeneieren |
Er stond nog wat thee en zelfs koffie van maandag, maar ook die berg ganzeneieren die Ab voor me had meegebracht. Dus maar stevig aan het werk; splitsen om de dooiers apart in te vriezen en een deel als struif. Ging eigenlijk best vlot; meer dan de helft van al die eieren is inmiddels verwerkt en ligt in de vriezer te wachten.
Van een ganzenei maakte ik een omelet met wat room, zout en peper en at dat op de laatste bruine boterham die er nog lag. Smaakte me prima. Direct ook maar een brood aangezet en gebakken. Dat vind ik ook zo heerlijk, met voedsel bezig te zijn en daarna lekker op bed lezen! Tussendoor nog even met Mariska ge-appt.
Van een ganzenei maakte ik een omelet met wat room, zout en peper en at dat op de laatste bruine boterham die er nog lag. Smaakte me prima. Direct ook maar een brood aangezet en gebakken. Dat vind ik ook zo heerlijk, met voedsel bezig te zijn en daarna lekker op bed lezen! Tussendoor nog even met Mariska ge-appt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten