05 september 2021

Een leuke week vol familiebezoek

 

Onze stoere voetballer Joerd

Afgelopen donderdag was ik op bezoek bij Arja en haar kinderschare, d.w.z. de jongste drie waren thuis terwijl de oudste twee op school zaten. Sjoerd was de dag daarvoor behoorlijk ziek geweest met een flinke koorts. Arja had nog gevraagd of ik dan wel langs wilde komen; wat mij betreft geen bezwaar hoor, had ik haar al gezegd en zoals ik al verwacht had viel het reuze mee; bij kinderen gaat het herstel zo snel. Hij praatte weer honderduit en vertelde dat hij helaas niet naar z'n eerste voetbaltraining had gekund omdat hij ziek was. Hij had een prachtige uitrusting en was graag bereid om die voor mij aan te trekken; hij zag er stoer mee uit hoor; scheenbeschermers, en echte voetbalkleren. Kleine Morris en Sam waren lekker aan het rommelen in de tuin.
En zaterdag, Roos en ik waren eigenlijk nog maar net op de flat in de Bilt gearriveerd of daar belde Hugo of het schikte dat hij een Marjorie even langs zouden komen.

Weer 3 generaties Elverens

Natuurlijk schikt dat en ik had zelfs nog wat te eten voor hen. Uiteindelijk moesten we hun vriendelijk doch dringend verzoeken om weer huiswaarts te keren omdat we wilden slapen; "morgen weer vroeg op", want we gingen naar Papendrecht voor bezoek aan Peter en Jessica en de kleine Joris. 
Vanmorgen vroeg met de bus naar Papendrecht. Het was prachtig weer en het verbaasde ons dan ook niet dat Peter per WhatsApp vroeg of we er voor voelden om een stukje te lopen. Mijn voorstel was dat zij dan richting bushalte zouden komen. Dat werd een gezellige ontmoeting en een leuke wandeling door Papendrecht waarbij we zagen waar de pont naar Dordrecht zijn aanlegsteiger had. Daarna liepen we naar hun huis voor de koffie en voor het slapie van Joris. Was gezellig.
Een hele familieweek werd het dus al met al.

Geen opmerkingen: