20 september 2024

Niet Zuid Laren

 Vandaag was het begin van een heerlijk weekend, wandelen en bridgen in Drenthe, eindelijk in het Fletcher hotel Zeegse Duinen in de wereldstad Zeegse. Het was ons al meermalen aangeraden door andere bridgers, Zeegser Duinen was "te gek" goed. Wij dachten vooral aan het wandelen omdat het aan de rand van het schitterend natuurgebied "Drentsche Aa" ligt.
9292 adviseerde mij om via Zuid Laren te reizen met de bus vanuit Assen, zo gezegd zo gedaan en we tuften door het fraaie landschap toen Roos een halte ontwaarde, halte Balloërveld, op het waarschuwingsbord en direct Komoot consulteerde of dat niet een beter beginpunt was voor de wandeling naar Zeegse, en ... niet te geloven dat dit inderdaad het geval bleek te zijn maar dat ze in die tussentijd ook nog een track construeerde zodat we na het uitstappen - dat dankzij mijn geniale tussenkomst door op de juiste tijd op het knopje te drukken (har har) - ook lukte, direct aan de wandel konden gaan. Eerst wat overtollige kleding omwisselen; het was inmiddels heerlijk zomerweer geworden zoals KNMI had voorspeld. We liepen de track van Roos en die was weer van hoge kwaliteit, althans het landschap dat ermee geduid werd, we genoten dan ook volop en kwamen heerlijk doorgewandeld aan in Zeegse en even verderop het Fletcher hotel Zeegse Duinen. Fijn hotel, vriendelijk personeel en uitstekende kwaliteit van alles wat we daar hebben meegemaakt en dat was deze eerste dag een douche, heel nodig na de wandeling. We richtten onze kledingkast in en namen even de tijd om wat uit te rusten.
's-Avonds strak half zes aan tafel en een eerste kennismaking met het buffet met Live Cooking, dat was meer dan uitstekend. Ruim op tijd klaar en nog tijd om ons voor te bereiden op het bridgen. Dat ging redelijk en we hadden er best plezier in. Eindigden in de middenmoot.

Geen opmerkingen: