21 september 2024

Het blijft mooi

 Na een copieus ontbijt gingen we aan de wandel, natuurlijk direct vanuit het hotel want hier geen bus om de hoek zoals in de meeste andere hotels. Maar wel dat fraaie gebied van de Drentse Aa. Roos had uiteraard een fraaie track klaar liggen en we gingen direct op weg. Grappig genoeg voor een groot deel over voor ons onbekend gebied, we hebben hier al best vaak gelopen, meestal vanuit Anloo, eigenlijk wel het mooiste deel van het Aa gebied. Het was dan wel geen voorjaar maar de natuur was ook nog niet volledig versleten, het vochtige karakter van dit gebied en de regen van afgelopen weken hebben ervoor zorg gedragen dat het gebied hier en daar (nog?) behoorlijk drassig was, hetgeen voor Roos met haar been in verband niet altijd plezierig was, maar de begroeiing was nog steeds fraai.
En 's-avonds weer heerlijk gegeten, misschien niet zo fabeltastisch als de eersteavond maar nog steeds heel goed "binnen te houden"!
Ook weer aardig gebridged en weer ergens in de middenmoot geëindigd, kan ons ook niet zo gek veel schelen, de spanning is er geheel van af gelukkig zodat mijn humeur er niet meer onder lijdt.

Geen opmerkingen: