Haverzemelen voor de vezels |
Gisteren was Roos jarig; ik had haar verwend met een verjaardagsontbijtje, waarbij ze zelf had gezorgd voor een piepklein flesje prosecco: bakje garnalen, toastje met zalm, bakje fruitsalade. Ik nam zelf een goudreinet en een sinaasappel en later een bakje yoghurt met haverzemelen en amandelen. Roos spoedde zich vervolgens naar de tandarts in Amsterdam. Als lunch at ik snijbonen met gebakken ui en tutti frutti met haverzemelen en amandelen als toetje. En zo de hele dag door. Toen Roos mij belde en bleek dat zoon Douwe had gevraagd of we uit eten wilden met hem vanwege de verjaardag heb ik dat afgewezen; ik wil even niet in een restaurant eten.
Gelukkig heeft mijn gedarmte zich gedragen zoals ik "hoop"te met een tevreden stellend resultaat dus. Die vezels moet ik in vakantietijd maar meenemen: een zak tutti frutti en dat gezemel natuurlijk en veel fruit eten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten