20 maart 2017

Van Laren naar Vorden

Onderweg een meneer met een kruiwagen vol
boerenkool: "voor de kippen?!" We mochten
meenemen zoveel we wilden.
Ons laatste ontbijt in het Fletcher hotel. Ik had nog een paar boterhammen uit eigen oven en die heb ik belegd voor onderweg. Afscheid genomen van de andere bridgers; was een prettig gezelschap geweest gedurende deze vier dagen. Lekker gebridged en nageborreld. Vooral de leiding, in handen van Karel en Marianne was bijzonder; Karel is iemand die de sfeer helemaal op vrolijk kan zetten en Marianne voegt daar nog een stuk fotografie aan toe. Helemaal leuk! En toen weer op weg voor de zoveelste wandeling en voor de tweede Pieterpad etappe.
We waren nog niet zo lang op weg toen we een meneer zagen lopen met een kruiwagen vol boerenkool. Roos riep vanuit de verte: "smakelijk eten". De meneer riep terug: "heb je worst bij je?" en even later waren we in gesprek. Hij had zijn vriezer vol met boerenkool en deze kruiwagen vol lekkers was bestemd voor de kippen. Maar wij mochten best wel ieder een ferme struik meenemen en zo geschiedde.
Verzuchtten we dat het Pieterpad nou bepaald niet het fraaiste wandelpad van NL is, daar kwamen we nu toch een paar aardige stukken tegen. Een moerasachtig gebied temidden van bos. De etappe was niet eens de beloofde 15 kilometer maar slechts een ruime 13. Was ook wel genoeg na 4 dagen wandelen.
Heerlijk om dan weer thuis te komen in m'n flatje; het leuke van een paar dagen weg geweest te zijn is toch wel het weer thuis komen. Erg veel trek had ik niet meer na drie avonden hoteldiners. Lekker bijtijds naar bed en geslapen als een marmot.

Geen opmerkingen: